A/B Humlebjerg

Andelsboligforening i Humlebæk

Kort om foreningen

Hvem er vi?

A/B Humlebjerg er en andelsboligforening, bygget i 1988. Den består af 40 boliger i 1, 1½ og 2 planer. Husene, der er i gule mursten med rødt tegltag, omkranser et fælleshus beliggende centralt i bebyggelsen. A/B Humlebjerg ligger tilbagetrukket fra Langebjergvej og er omgivet af et stort fællesareal - et børnevenligt sted.


Beliggenhed

A/B Humlebjerg ligger i et naturskønt område på Humlebæks højeste punkt, hvor både skov og strand kan nås ved kun få minutter på cykel. Desuden bydes der på mange sportsfaciliteter, gode indkøbsmuligheder og for kunstinteresserede er Louisiana lige om hjørnet. Der er kun få hundrede meter til skole, idrætshal og daginstitutioner.
Kystbanen eller Helsingørmotorvejen kan bringe dig til eller fra København på under 30 minutter.


Boligerne

I A/B Humlebjerg er der følgende boligstørrelser:

Antal boliger Størrelse / m2 Plan
1 61 1
10 62 1
2 87
13 89 2
14 106 2

Alle boligerne har stort åbent spisekøkken, badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler, rummelig stue og 1-3 værelser. Gulvene er udført i bøgeparket. Boligen opvarmes med eget naturgasfyr og er tilsluttet fællesantenneanlæg. Til hver bolig hører der et mindre udhus samt for- og baghave.


Fællesarealer

Bebyggelsen er omgivet af grønne arealer, der skaber en atmosfære af samhørighed. Det indre areal indeholder udhuse, fælleshus, grønt område og legeplads. Arealerne er veltilplantet i samarbejde med en landskabsarkitekt. Parkeringspladsen er placeret ved indkørslen til bebyggelsen og det indre område er bilfrit.


Fælleshuset

Midtpunktet i bebyggelsen er fælleshuset. Det er et attraktivt hus med et utal af anvendelsesmuligheder af både privat og fælles karakter. Huset er indrettet til 40 personer og indeholder alle nødvendige faciliteter.


Bestyrelsen

A/B Humlebjergs bestyrelse varetager foreningens interesser. I samråd med rådgivere vedligeholdes byggeriet, og der budgetteres med et ansvarligt vedligeholdelsesniveau. Hvis du vil vide hvem der er i bestyrelsen, kan det findes her.


Udvalg

Foreningen har nedsat flere udvalg, hvor beboerne alt efter interesse og temperament har mulighed for at gøre sig gældende. Hvis du vil vide hvem der er i hvilke udvalg, kan det findes her.


Foreningens traditioner

Juletræsfest, fastelavnsfest, sommerfest og 2 årlige arbejdsdage, hvor der f.eks. luges, males og hygges.


Økonomisk tryghed

A/B Humlebjerg er en økonomisk velfunderet andelsboligforening med et lavt omkostningsniveau, langsigtede drift- og vedligeholdelsesplaner, som sikrer en stabil boligafgift.

Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Kontaktinformationer findes under punktet Kontakt i toppen.


 Denne side blev sidst opdateret: 03.09.2009