Lidt om Foreningen | A/B Humlebjerg

A/B Humlebjerg

VELKOMMEN TIL A/B HUMLEBJERG

Kort om foreningen

A/B Humlebjerg er en andelsboligforening, stiftet og bygget i 1988. Den består af 40 boliger på henholdsvis 2-, 3 og 4 værelses rækkehusboliger i 1 og 2 planer. Husene, der er i gule mursten med rødt tegltag, omkranser et fælleshus og legeplads beliggende centralt i bebyggelsen.
A/B Humlebjerg ligger tilbagetrukket fra Langebjergvej, og er omgivet af et stort fællesareal, som passes af os selv, og er helt sikkert et børnevenligt sted.

A/B Humlebjerg er en økonomisk velfunderet andelsboligforening med et lavt omkostningsniveau. A/B Humlebjergs bestyrelse varetager foreningens interesser. I samråd med rådgivere vedligeholdes byggeriet, og der budgetteres med et ansvarligt vedligeholdelsesniveau. Hvis du vil vide hvem der er i bestyrelsen, kan det finder under menupunktet kontakt.

Beliggenhed

A/B Humlebjerg ligger i et naturskønt område på Humlebæks højeste punkt, hvor både skov og strand kan nås ved kun få minutter på cykel via mange og gode cykelstier. Desuden bydes der på mange sportsfaciliteter, gode indkøbsmuligheder og for kunstinteresserede er Louisiana lige om hjørnet. Der er kun få hundrede meter til skole, idrætshal og daginstitutioner. Kystbanen med 10 minutters drift i myldretiden, eller Helsingørmotorvejen, kan bringe dig til eller fra København på ca. 35 minutter.

Placering

Endvidere er der kun 15 km til Helsingør eller Hillerød, og kun 10-12 km til Hørsholm, som alle har gode indkøbsfaciliteter, og der er svømmehaller i nærheden.

Kontakt:

Har du spørgsmål er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Se menupunktet ”Kontakt”